Webcam

Wij kunnen voor u webcams ophangen zodat u dag en nacht een virtueel bezoek kunt brengen aan uw bouwproject, drukke kruispunt, huis, stadion of iedere omgeving die u graag gefilmd heeft.

Klik hier voor live beelden van de Wilhelminapier bij de Erasmusbrug en bekijk dagelijks prachtige grote schepen!

Bouwprojecten
Met onze webcams hebben we al enkele grote projecten vastgelegd zoals de bouw van “de Rotterdam“. Deze hebben we vier jaar lang met vier camera’s gevolgd in opdracht van de MAB, OVG. Hiervan draaien er nog twee dagelijks om het schitterende gebouw live te tonen.
Webcam I & Webcam II

Ook de aanleg van de Cool63 wordt door onze webcams vastgelegd. Webcam Cool63
Bij deze bouwprojecten levert het spectaculaire beelden op om van het gefilmde materiaal achteraf een timelapse te maken.

Virtueel Bezoek
Onze webcams worden al jaren bezocht door mensen van over de hele wereld. De webcams worden gebruikt om te kijken naar bijvoorbeeld de weersomstandigheden, of om gewoon even te kijken hoe het er aan toe gaat in Rotterdam. Er is een groeiende behoefte om “op de hoogte te blijven”. Door onze webcams kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week een virtueel bezoek brengen aan uw bezienswaardigheid of project.

Het onderstaande standpunt wordt al sinds 2005 gebruikt door Fotografie Paul Martens en biedt Rotterdammers en andere belangstellenden van over de hele wereld een kijkje op de Erasmusbrug. In ons gastenboek staan de reacties van deze kijkers binnen het afgelopen decennium.

Klik hier voor het gastenboek.

 

deze beelden zullen met ingang van 1 november 2015 naar www.rotterdam.nl/bezoekdestad/ gaan,¬† op die site staan dan nog meer door ons verzorgde camera’s in hoge¬† kwaliteit

Sportfieldcam
Tevens hebben we een concept ontwikkeld voor een speciale camera rondom sportvelden.
Klik hier voor meer info.